5В072700 – Азық-түлік тағамдары технологиясы

Мамандануы – Ет және сүт өнімдерінің технологиясы; Балық өнімдері мен май технологиясы; Қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған   өнімдер технологиясы;
Біліктілігі –Азық-түлік тағамдары технологиясы бакалавры;
Оқу мерзімі – 4 жыл;
Бакалаврдың кәсіби қызметінің салалары болып әртүрлі меншіктегі және формадағы тамақ өнеркәсібі салаларының кәсіпорындары, жобалау, ғылыми-зерттеу мекемелері саналады.

Бітірушілер қайда жұмыс істей алады:

Бітірушілердің кәсіби қызмет объектісі азық-түлік тағамдарын өндіру кәсіпорындары, жобалау институттары, ғылыми мекемелері, оқу орындары бола алады.

Кәсіби қызмет пәндері болып шикізаттар, жартылай фабрикаттар, дайын өнімдер, технологиялық операциялар, процестер, машиналар мен жабдықтар, приборлар; бақылау әдістері мен құралдары, заңнамалық және нормативтік құжаттар саналады.

image002IMG 20611IMG 20631IMG 22051IMG 35701