ОП, КЭД, РУП 2018 7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)
ОП, КЭД, РУП 2019 7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)
2019-Переченя-ВК-7М07201-2-года.
ОП, КЭД, РУП 2020 7М07201 7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)
2019-РУП-7М07201-2-год-12-курс.
2020-ОП-7М07201-2-года-Каз.яз.
2020-ОП-7М07201-2-года-Рус.яз.
Перечень-ВК-7М07201-2-года-2020-г.
Мамандануы – Ет және сүт өнімдерінің технологиясы; Балық өнімдері мен май технологиясы; Қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдер технологиясы;
Біліктілігі –Азық-түлік тағамдары технологиясы бакалавры;
Оқу мерзімі – 4 жыл;
Бакалаврдың кәсіби қызметінің салалары болып әртүрлі меншіктегі және формадағы тамақ өнеркәсібі салаларының кәсіпорындары, жобалау, ғылыми-зерттеу мекемелері саналады.
Бітірушілер қайда жұмыс істей алады:
Бітірушілердің кәсіби қызмет объектісі азық-түлік тағамдарын өндіру кәсіпорындары, жобалау институттары, ғылыми мекемелері, оқу орындары бола алады.
Кәсіби қызмет пәндері болып шикізаттар, жартылай фабрикаттар, дайын өнімдер, технологиялық операциялар, процестер, машиналар мен жабдықтар, приборлар; бақылау әдістері мен құралдары, заңнамалық және нормативтік құжаттар саналады.