Азық-түлік тағамдары технологиясы

ОП 6В07202 Технология продуктов продуктов КЭД 8D07201 Технология продовольственных продуктов 
КЭД 6В07202 Технология продовольственных продуктов ПРИЛОЖЕНИЕ КЭД 6В07202 Технология продовольственных продуктов 

ОП, КЭД, РУП 2018  7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)

2018-КЭД-6М072700-1-год.

2018-КЭД-6М072700-15-года.

2018-КЭД-6М072700-2-года.

2018-МОП-6М072700.

2018-Руп-6М072700-1-год.

2018-Руп-6М072700-15-года.

2018-Руп-6М072700-2-года.

ОП, КЭД, РУП 2019 7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)

2019-КЭД-7М07201-2-года.

2019-Переченя-ВК-7М07201-2-года.

2019-Руп-7М07201-2-года.

КАЗ-ОП-7М07201-2-года.

РУС-ОП-7М07201-2-года.

ОП, КЭД, РУП 2020 7М07201 7М07201 Азық-түлік тағамдары технологиясы (магистратура)

2019-РУП-7М07201-2-год-12-курс.

2020-ОП-7М07201-2-года-Каз.яз.

2020-ОП-7М07201-2-года-Рус.яз.

2020-РУП-1-год-Общ-1-год.

КЭД-7М07201-2-года.

Перечень-ВК-7М07201-2-года-2020-г.

Мамандануы – Ет және сүт өнімдерінің технологиясы; Балық өнімдері мен май технологиясы; Қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған   өнімдер технологиясы;
Біліктілігі –Азық-түлік тағамдары технологиясы бакалавры;
Оқу мерзімі – 4 жыл;
Бакалаврдың кәсіби қызметінің салалары болып әртүрлі меншіктегі және формадағы тамақ өнеркәсібі салаларының кәсіпорындары, жобалау, ғылыми-зерттеу мекемелері саналады.

Бітірушілер қайда жұмыс істей алады:

Бітірушілердің кәсіби қызмет объектісі азық-түлік тағамдарын өндіру кәсіпорындары, жобалау институттары, ғылыми мекемелері, оқу орындары бола алады.

Кәсіби қызмет пәндері болып шикізаттар, жартылай фабрикаттар, дайын өнімдер, технологиялық операциялар, процестер, машиналар мен жабдықтар, приборлар; бақылау әдістері мен құралдары, заңнамалық және нормативтік құжаттар саналады.

image002IMG 20611IMG 20631IMG 22051IMG 35701