Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Тамақ өнімдерінің технологияларын білу, сапаны бақылау.
Microsoft Office(Word;PowerPoint және т.б.) бағдарламасын білу.
Жоғары білім алу, тәртіптілік, қойылған міндеттерді адал орындау, жұмыс істеуге деген ұмтылыс, алға қойған мақсаттарға жетуге ұмтылу.
Дайын өнім шикізатының сапасын бақылау
Дайын өнімнің сапасын органолептикалық бағалау дағдылары.
Өнімді дайындау технологиясын сақтау
Өзіндік құнын, шығыстар нормаларын есептеу
Жаңа өнімді өндірудің рецептуралары мен технологияларын әзірлеу
1 курс - Семей қаласының Шәкәрім атындағы университет КеАҚ ( оқу іс-тәжірибе)
2 курс - Өскемен қаласы ЖШС "Эмиль" кәсіпорнында (өндірістік іс-тәжірибе)
3 курс - Өскемен қаласының ЖШС "Шығыс-Сүт" кәсіпорнында (өндірістік іс-тәжірибе)
4 курс - Өскемен қаласының ЖШС "Шығыс-Сүт" кәсіпорнында (Өндірістік тәжірибе III)
Жауапты, тиянақты, көшбасшылық
Бастаған ісін аяғына дейін жеткізетін;
Жұмысына тиянақты қарайтын;
Ортасымен тез тіл табысып кететін;
Ұйымдастырушылық қабілеті;
сауатты жазбаша және ауызша сөйлеу;
Тапсырмаларды уақытында орындау;
Өзін-өзі ұстай білу;
Қазақ тілі - ана тілі, орыс тілі - еркін